Samarbetsavtal mellan Solveco och Th.Geyer

Den tyska laboratoriegrossisten Th.Geyer och Solveco AB ingår ett omfattande samarbetsavtal för distribution och försäljning av laboratoriekemikalier, förbrukningsartiklar och Lab utrustning på den nordiska marknaden.

Th.Geyer har mer än 1 500 000 artiklar i sitt sortiment av laboratorieprodukter och representerar varumärken som exempelvis Merck, Sigma-Aldrich, Honeywell med flera. Företaget har även ett omfattande sortiment under eget varumärke, Chemsolute® och Labsolute®. Samarbetet med Solveco innebär att kunder i Sverige får snabba leveranser av utvalda laboratoriekemikalier direkt från Solvecos lager i Rosersberg. Framöver kommer även Th.Geyer att kunna erbjuda produkter från Solvecos sortiment.

”Samarbetet med Th.Geyer breddar erbjudande till våra kunder inom laboratoriemarknaden på ett mycket bra sätt. Vi kompletterar våra egna kemikalieprodukter med både välrenommerade varumärken och kostnadseffektiva alternativ” säger Anders Falk, VD på Solveco AB.

”Ett mycket viktigt strategiskt samarbete vilket säkerställer både vår leveransförmåga och säljkraft, med början i Sverige” säger Michael Toft, VD i Th.Geyer Skandinavien AB.

Kontaktuppgifter:

Solveco AB, Anders Falk, anders.falk@solveco.se, +46-709-42 16 34

Th. Geyer Skandinavien AB, Michael Toft, toft@thgeyer.com, +45-2913 5530 

Andra nyheter

Sidor