Förbrukningsvaror och kemikalier

Th. Geyers egna högklassiga produkter för laboratorier

Förutom alla de produkter från mer än 200 världsledande tillverkare av laboratorieprodukter som Th.Geyer erbjuder via sitt partnerskap i LLG (Lab Logistics Group) så kan vi även erbjuda egna högklassiga produkter från varumärkena Labsolute® och Chemsolute®.

Med dessa två varumärken, Labsolute® och Chemsolute® erbjuder vi dig produkter med ett särskilt attraktivt pris och vi strävar efter att erbjuda våra kunder högst möjliga värde för pengarna. Vi utökar ständigt vårt sortiment med innovativa utvecklingsformer och nya produkter.

Det innebär att du alltid hittar ett övertygande alternativ i vår omfattande portfölj, vilket ger dig tillförlitlig tillgång, inte bara för Labsolute® och Chemsolute®-produkter, utan även de senaste erbjudanden från över 200 världsledande tillverkare, även för mycket specifika krav.

 

 

Vi har fokuserat på att ta fram de kemikalier och förbrukningsartiklar som alla laboratorier använder på en daglig basis. I den dagliga användningen behöver du pålitliga material och utrustning för laboratorier, så att du kan fokusera på ditt eget hantverk. Med Labsolute®-produkter har du alltid det du behöver, oavsett vilken del av laboratoriearbetet du fokuserar på.

• Alla Labsolute®-produkter tillverkas under strikta förhållanden och utsätts för regelbundna kvalitetskontroller

• Toppkvalitet till ett attraktivt pris

• Produktportföljen erbjuder ett brett urval för alla generella eller specifika laboratoriekrav och utökas kontinuerligt

 

 

Chemsolute® erbjuder dig ett brett utbud av förstklassiga produkter, vilket ger den perfekta lösningen för ditt laboratorium: kemikalier, reagenser, lösningar och biologiska färdiga buffertar. För alla  produkter från Chemsolute® gäller:

• Lämpliga för all form av laboratorieanvändning. Ett brett urval som uppfyller kraven i Ph.Eur, ACS och ISO-standarderna

• Produkterna levereras med detaljerade specifikationer

• Maximal säkerhet när det gäller märkning, förpackning och transport

 

Bläddra i katalogen on-line eller ladda ned den själv. Vill du ha ett eget tryckt exemplar så kontakta någon av våra säljare nedan eller maila oss på info@solveco.se

 

  • Yashar Karimian          +46-73 368 98 73
  • Arash Shafti                  +46-73 368 98 58
  • Thomas Hedén            +46-73 368 98 50