1 500 000 artiklar för laboratorier

Solveco har ingått ett strategiskt avtal med Th Geyer för försäljning, lagerhållning och distribution av kemikalier och förbrukningsartiklar för laboratorier i Sverige. Th Geyer är ett tyskt grossistföretag som bildades för över 125 år sedan och har samarbeten och försäljning över hela världen. Med en omsättning över 1 200 MEUR och ca 350 anställda räknas Th Geyer till en av de största Lab grossisterna i Tyskland.

Th Geyer är en av de drivande parterna i Lag Logistics Group (LLG) vilken är den centrala organisationen för ett kooperativ av 33 privatägda laboratorievaruhandlare i Europa, Asien och Australien. LLG har tillgång till 2 500 produkter och mer än 1 500 000 artiklar för daglig användning i laboratorier med en certifierad kvalitet till en mycket attraktiv kostnad!

Kort och gott - Bra kvalitet och förmånliga villkor!

Solveco kan nu erbjuda våra kunder ett i det närmaste komplett utbud av laboratoriekemikalier, utrustning och förbrukningsvaror. I vårt samarbete med Th Geyer och tack vare konsolideringen av inköpsverksamheten hos Lab Logistics Group är stordriftsfördelar möjliga och vi kan erbjuda dig attraktiva priser. Inte bara rimligt prissatta, men också en mycket bra kvalitet.

I vårt centrala lager i Rosersberg utanför Arlanda lägger vi upp de mest frekventa laboratoriekemikalierna för att kunna erbjuda snabba leveranser på lagerförda produkter.

Solveco kommer att integrera Th Geyers webshop med en Punsch Out lösning för enkel sökning av produkter. Tills dessa arbetet är klar så finn det kompletta utbudet på följande adress:

https://shop.thgeyer-lab.com/erp/welcome.action?request_locale=sv_SE

Kontakta våra säljare för mer information! Se under Kontakt. Om du vill ha en tryckt katalog så hör av dig!

  • Yashar Karimian – läkemedelsindustri, export
  • Thomas Hedén – livsmedelsindustri, verkstadsindustri
  • Arash Shafti – Laboratoriemedicin, Universitet & Högskolor och Apotek